Privacy Statement

Own Your Success hanteert een strikt privacybeleid. Wij nemen jouw privacy uiterst serieus en gaan zorgvuldig met jouw persoonlijke gegevens om. Dit privacybeleid geeft aan hoe wij omgaan met de gegevens van bezoekers, prospects, klanten en partners.

Wet bescherming persoonsgegevens

Own Your Success gebruikt alleen gegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn gegeven door personen die onze website of ons landgoed bezoeken. Alle (persoonlijke) gegevens die verzameld worden via telefoon, aanvraagformulieren en andere manieren worden vrijwillig verkregen. Own Your Success houdt zich bij gebruik van deze gegevens aan de Algemene Verordering Gegevens Bescherming (AVG) en Telecommunicatiewet.

Welke gegevens verzamelt Own Your Success

Wanneer jij je online of offline aanmeldt voor een gratis weggever, het contactformulier invult, een product koopt of een offerte aanvraagt of andere aanvragen doet voor één van mijn diensten, word je gevraagd om gegevens in te vullen. We verwerken in dat geval alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

* Voor- en achternaam
* Bedrijfsnaam
* Straat en huisnummer
* Postcode en woonplaats
* E-mailadres
* Website
* Telefoonnummer
* Skypeadres
* IP-adres
* BTW nummer

Met welk doel gebruiken we de persoonsgegevens

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

* Je voornaam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van informatie, delen van kennis, commerciële nieuwsbrieven en retargeting voor Facebook & LinkdIn advertenties. We doen dit alleen met gegevens die we verkregen hebben via het downloaden van gratis documenten en het aanvragen van gratis of betaalde webinars/trainingen, niet met gegevens die via rechtstreekse e-mailberichten binnengekomen zijn.
* Je voornaam en e-mailadres, die je invult bij een formulier voor het ontvangen van een gratis weggever of een gratis webinar/training, gebruik ik om je toegang te geven tot de gratis webinar/training of om de gratis weggever toe te sturen. We slaan deze gegevens op in ons e-mailmarketingsysteem en zullen je éénmalig een e-mail sturen om toestemming te vragen om te voldoen aan de Wet AVG. Bij geen toestemming worden deze gegevens aan het einde van elke maand verwijderd. Op de desbetreffende formulieren staat dit ook aangegeven.
* Je voor- en achternaame-mailadres en telefoonnummer en/of skypeadres die jij invult bij een formulier voor meer informatie, wordt gebruikt om je informatie en/of een offerte te kunnen sturen. Dit formulier komt in mijn mailbox en wordt daar 2 jaar bijgehouden. Tot het moment jij een klant bij ons wordt, zetten we deze gegevens niet in ons e-mailmarketingsysteem.
* Wanneer jij het contactformulier invult, hebben wij je voor- en achternaame-mailadres en telefoonnummer en/of skypeadres  nodig om jou van een reactie te kunnen voorzien.
* Je voor- en achternaam, adres en e-mailadres gebruiken wij voor het maken en sturen van facturen als je een dienst koopt.

Wanneer je je hebt ingeschreven voor mijn nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis online webinar en/of training of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van mij wil ontvangen, kun je te allen tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact met ons op te nemen. Je e-mailadres wordt dan meteen uit het bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.

Opslag gegevens

De verzamelde gegevens worden opgeslagen in een eigen relatiebeheersysteem. Dit systeem is streng beveiligd. De gegevens zullen op geen enkele manier beschikbaar worden gesteld aan derden. Ze zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht of op een andere manier openbaar worden gemaakt.

Er zijn enkele mensen die toegang hebben tot jouw gegevens waaronder de accountant, webdeveloper, teamleden en (virtueel) assistenten. Met deze mensen hebben wij een verwerkersovereenkomst afgesloten zodat duidelijk is hoe zij jouw gegevens beschermen.

Webshop

We gebruiken de door jou aangeleverde gegevens om je bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Wij zullen je gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling.
Bij een betaling in de webshop word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (creditcardnummer, Paypal login of IDEAL gegevens) worden niet doorgegeven aan onze servers en worden dan ook door OWN YOUR SUCCESS niet opgeslagen. De enige gegevens die wij opslaan zijn:

* Voor – en achternaam, om jouw bestelling te leveren aan de juiste persoon
* Bedrijfsnaam, adres, postcode en woonplaats. Dit adres gebruiken wij voor de correcte levering van jouw bestelling
* Telefoonnummer. Mochten wij je willen informeren over je bestelling.
* E-mailadres. Bij elke bestelling ontvang je, zodra wij je bestelling ontvangen hebben, een bevestiging en factuur per e-mail. Indien het een bestelling is die wordt verzonden, zal PostNL of een ander bezorgbedrijf uit mijn naam een e-mail kunnen sturen met de track & trace code.
* IP-adres. Jouw IP-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen.

Indien je een transactie start en deze wordt niet afgerond, worden je transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van elke maand verwijderd van onze server.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.
Een cookie is een klein bestandje dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt, wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Advertentiecookies

Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel) en LinkedIn (LinkedIn Matched Audience en LinkedIn Insight Tag). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven.
​
 Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.
Meer informatie over cookies van LinkedIn vind je hier.

Google analytics

Ook door het statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Ik wil graag weten hoe mijn bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks m’n website bezoeken, zodat ik het gebruik van de website kan optimaliseren. We willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter we willen jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben wij goede statistieken nodig.
Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

Social media

We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van mijn website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons.
Van de volgende social media-kanalen hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacy-verklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan. We helpen je alvast op weg door hieronder de links naar de verschillende privacy verklaringen met je te delen:
Facebook
LinkedIn

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.
Dingen die je altijd kunt doen:
* Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
* Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden.
* Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies kunt uitschakelen.
 Heb je verder nog vragen over mijn cookies? Neem dan gerust contact met ons op.

Op mijn website kun je link(s) naar externe website(s) aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten OWN YOUR SUCCESS. Het kan zijn dat deze externe website(s) gebruik maakt/maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website(s).

Bewaartermijn

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.
Wanneer jij je uitschrijft voor mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd.

Wanneer je klant bent, worden de facturen met jouw gegevens behandeld met een bewaartermijn volgens de wettelijke verplichtingen.

De gegevens in mijn boekhoud- en CRM-systeem bewaren wij tenminste 7 jaar om aan al mijn wettelijke verplichtingen te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, tenzij er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaan de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.
Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook een e-mail verstaan. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via judith@oys.nl.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over dit privacybeleid? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.
Own Your Success
Judith Kaart
judith@oys.nl
06 82 225 134
KvK nummer: 63000989

Wijzigen van dit privacybeleid

Own Your Success houdt zich het recht voor dit privacybeleid aan te passen. De wijzigingen zullen we op deze pagina doorvoeren. Deze pagina is voor het laatst aangepast op 23 juli 2018.