Doe mee en je zult merken dat jouw zelfvertrouwen groeit!

Van maandag 1 t/m vrijdag 5 april gaan we samen bouwen aan meer zelfvertrouwen.

Meld je hier (gratis en vrijblijvend) aan.

De aanmelding gaat in 2 stappen:
1. Vul je gegevens hieronder in
2. Je ontvangt dan een mail met een paarse button, klik op deze button en dan is jouw aanmelding definitief.

Hilde – eigenaar Plein12

Als druk bezet persoon ben ik vaak met van alles bezig behalve mijzelf. Ik had onrust en ik was het overzicht kwijt, dit maakte dat ik ook mijn zelfvertrouwen op persoonlijk vlak begon te verliezen. Judith heeft bij mij rust gecreëerd zowel zakelijk als privé. Ik ben haar super dankbaar dat ik nu zelfverzekerde ben en niet snel meer uit het veld te slaan ben. Heel belangrijk om dit in balans te hebben.

Tessa – Manager Van der Valk
Judith heeft me geleerd om achter het stuur te zitten van mijn leven. Ze heeft me waardevolle tips gegeven voor m’n zelfvertrouwen, leren keuzes te maken en doelen te stellen. 

We hebben veel vooruitgang geboekt. Binnen het bedrijf doe ik nu wat ik erg leuk vind. Ik ben veranderd in functie, waar ik verantwoordelijk ben voor de organisatie van de Meetings & Events in een groot hotel. Hier ben ik erg trots op!

Wil jij door naar jouw volgende niveau?