Welcome

Hey, ik ben Judith

Ondernemer, life coach & trainer, geïnspireerd om jou te helpen het leven te krijgen dat jij altijd het liefste hebt willen leiden.

Jouw dromen te verwezenlijken en doelen te behalen, zodat je een gelukkig en succesvol leven krijgt.

Make your step

Get your life on a level 10!

Hoe tevreden ben jij nu met jouw leven, wees eerlijk. Hang er eens een cijfer aan, en ja, het eerste cijfer dat in je opkomt. Dit cijfer komt uit jouw meest geavanceerde systeem, namelijk je onderbuikgevoel. En? Welk cijfer gaf je onderbuikgevoel jouw leven? Lager dan een 10? Waarom zou je daar genoegen mee nemen? Zonder jou te kennen, kan ik je vertellen dat jij álles in je hebt om een gelukkiger en succesvoller leven te leiden.

Own your Success

Ja, jij moet het doen. Jij creëert je leven. Daar waar je nu staat, komt door de beslissingen die je tot nu toe in je leven hebt genomen, toch? En het goede nieuws is, jij kunt het ook veranderen, verbeteren, of je leven die wending geven waar je nu zo naar op zoek bent. Gelukkiger zijn met jezelf, je relatie, succesvoller in je werk, jouw gezondheid én je financiële status. Ik help je, geef je tools en nieuwe inzichten. En het belangrijkste: ik reik je methodes aan om deze tools en inzichten toe te gaan passen, en wel direct in jouw leven.

Al ruim 5 jaar verdiep ik me in mindset management en het inslijpen van nieuwe patronen in denken en doen. Je leven creëer je zelf en als je daarover niet tevreden bent, moet je zelf in beweging komen. Letterlijk. En voor 80% gaat het over het vinden van de juiste mindset.

Als Master neurolinguïstisch programmeren weet ik dat het menselijk brein zo krachtig is en ons alle mogelijkheden geeft om de persoon te worden die we het liefst zouden willen zijn en het leven te creëren dat we het liefste zouden willen leiden.

Mijn interesse voor mensen die succesvol zijn groeide. Zij blijken expert te zijn in het formuleren van doelen, doelgericht denken en het inslijpen van nieuwe dagelijkse gewoonten die hun doelen en wensen ondersteunen. Zo bereiken zij een gelukkig en succesvol leven.

aboutme-judith

Ik heb veel geïnvesteerd in trainingen en geleerd van 's werelds beste trainers in dit vakgebied, onder andere van
T. Harv Eker, Blair Singer en Marcus De Maria. Naast mijn master NLP heb ik een extended degree in Sociaal Panorama. Ik help topsporters met het behalen van hun sportdoelen en begeleid en coach ondernemers en young professionals.

Get inspired

Blijf in verbinding