Welcome

Hey, ik ben Judith

Mindset coach voor ondernemers, geïnspireerd om jou te helpen aan innerlijk leiderschap en een mindset van vertrouwen en overtuiging.

Make your step

Get your business on a level 10!

Een eigen bedrijf wordt vaak als middel gebruikt om een overvloedig en vrij leven te creëren. Voor jezelf, voor je gezin, familie, vrienden. Dat gun ik iedereen. Een mooi, succesvol bedrijf waarbij de waarde die jij via jouw bedrijf geeft, de wereld weer een beetje mooier maakt. Daarom mijn missie om ondernemers te helpen die geremd worden door twijfel en onzekerheid, waardoor zij niet genoeg inkomen & plezier uit hun business halen. Ik help ze aan innerlijk leiderschap en een mindset van vertrouwen en overtuiging, zodat ze succesvolle, blije ondernemers worden.

Hoe het voor mij begon

Ik droomde al jaren over mijn eigen bedrijf en heel lang heb ik het niet gedurfd. Hoe dan? Waarin dan? Kan ik dat wel? Totdat ik ging scheiden. Als moeder van een zoontje van toen drie jaar brak er een onzekere, emotionele periode aan, maar niet voor lang. Al na een paar maanden besloot ik dit als een kans te gaan zien. Ik kan nog een moment herinneren dat ik echt voelde dat de wereld aan mijn voeten lag. Nu kan alles, dacht ik, ik kan elke keuze maken die ik wil. Er kwamen nieuwe dingen op mijn pad en mijn besluit om een NLP-opleiding te volgen was echt de kentering in mijn leven. Er ging een wereld voor mij open! Hier wilde ik meer van weten, veel meer.


Mijn status als gescheiden moeder

In de jaren vlak na mijn scheiding heb ik naast mijn NLP opleidingen veel trainingen gevolgd en ik genoot van mijn groei. Elke training, opleiding of workshop genoot ik van de nieuwe inzichten en het toepassen hiervan. Mensen om mij heen kwamen naar mij toe en vroegen hoe het kwam dat het zo goed met mij ging, want dat paste niet bij mijn nieuwe ‘status’ als gescheiden moeder. Ik kreeg vragen van mensen of ik hen ook kon helpen.

En dan ben je ineens ondernemer

Zo is het begonnen, ik ben mensen gaan coachen, omdat ze mij benaderde. Mijn toenmalige werkgever zei: wordt het niet eens tijd om een kvk’tje aan te gaan vragen. Niet lang heb ik met die gedachten gespeeld en mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. En dan ben je ineens ondernemer. Ten minste, op papier.

Ondertussen groeide m’n expertise op het gebied van NLP en behaalde ik hele goede resultaten bij mijn klanten, maar ben je gelijk een goede ondernemer als je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Ik niet. Daarom heb ik veel geïnvesteerd om het ondernemerschap te begrijpen en heb ’s werelds beste trainers geraadpleegd, waaronder T. Harv Eker, Blair Singer, Marcus De Maria, Arnon Barnes en Debbie Bernasco.

Nu weet ik, als Master NLP en Consulent Sociaal Panorama, dat het menselijk brein zó krachtig is en ons alle mogelijkheden geeft om de persoon te worden, die we diep van binnen al zijn en het leven te creëren dat we het liefst willen leiden. En dat pad heb ik nu gevonden.

aboutme-judith

Get inspired

Blijf in verbinding