Make your step

We gaan werken aan jouw innerlijk leiderschap

Boek het halfjaar programma en we gaan werken aan jouw innerlijk leiderschap. We doorlopen de 6 stappen die nodig zijn om vol zelfvertrouwen & succesvol te gaan ondernemen. Het resultaat is dat je echt gaat staan voor jezelf en je product.

In het halfjaar programma gaan we echt aan de slag met jouw mindset als ondernemer. Welke overtuigingen belemmeren jou in jouw ondernemerschap? Wat houdt je tegen om vol zelfvertrouwen en succesvol te ondernemen? Je stapt in het nieuwe en laat los wat jou belemmert.

Dit programma is opgebouwd volgens mijn beproefde methode, het 6-staps-succes-model. Elke maand behandelen we één stap en zo groei je naar een blijvende mindset van vertrouwen en overtuiging, zodat je een succesvolle en vooral blije ondernemer wordt.

Het programma bestaat uit:
 • Maandelijks een module met video’s en worksheets
 • Live webinars & Q&A sessies
 • Motivatievideo’s
 • Webinars van experts
 • Eén-op-één Skypecoaching-sessies
 • TrainingsdagenAanmelden training

Reviews

Trots op deze reacties

Tessa - Meeting & event manager van der valk

Tessa - Meeting & event manager van der valk

Vorig jaar ben ik afgestudeerd aan de hotelschool, daarna ben ik fulltime in dienst gegaan bij ons familiebedrijf waar ik zoekend was naar mijn interesses en passie. Ik kwam in contact met Judith. Zij heeft me geleerd om achter het stuur te gaan zitten van mijn leven. Ze heeft me waardevolle tips gegeven voor m’n zelfvertrouwen, leren keuzes te maken en doelen te stellen. Na een aantal sessies, hebben we veel vooruitgang geboekt. Binnen het bedrijf doe ik nu wat ik erg leuk vind. Ik ben veranderd in functie, waar ik verantwoordelijk ben voor de organisatie van de Meetings & Events in een groot hotel. Hier ben ik erg trots op!

Sven

Sven

Wat een training voor veranderingen in je leven kan brengen! Judith heeft mij kunnen helpen en laten inzien wat er bij mij in disbalans was. Het omzetten van de gewoontepatronen geeft mij positieve energie en mindset. Hierdoor gaat het zowel in mijn sport, werk en privé-leven allemaal een stuk makkelijker.

Arnon - Territory Manager Surgical / IOL specialist Surgical Benelux

Arnon - Territory Manager Surgical / IOL specialist Surgical Benelux

Judith has a BIG heart & is conmitted to the success of others. Her energy, kindness & willingness to help other succeed is in her DNA. I highly recommendend your connect with her.

In totaal zijn er vijf trainingsdagen. We starten het halfjaar programma met een kick-off-inspiratiedag, daarna heb je na elke twee maanden twee trainingsdagen op een mooie, inspirerende lokatie.

Voor vragen en adviezen ben ik de hele periode voor jou bereikbaar via mail en whatsapp.

Het resultaat van dit halfjaar programma is:
 • Je vertrouwt weer volledig op jezelf.
 • Je hebt weer echt plezier in het ondernemerschap.
 • Je bent energiek en actiegericht.
 • Je weet hoe je jouw business succesvol maakt.
 • Je geniet van je nieuwe successen.

Heb je interesse in dit succesvolle programma, klik op onderstaande button en schrijf je in voor een oriënterend gesprek. Binnen 48 uur neem ik contact met je op en plannen we samen een datum.
Aanmelden training

Welcome

Hey, ik ben Judith

Get it going