Make your step

Heeft jouw business-mindset een boost nodig?

Heeft jouw business-mind een boost nodig? Boek dan deze VIP dag bij mij. Tijdens deze dag sta jij centraal en ga ik een hele dag één-op-één met jou aan de slag.

In de ochtend gaan we aan de slag met jouw mindset, want dat bepaalt voor 80% je resultaat. Welke mindset heb jíj nodig om een zelfverzekerde en succesvolle ondernemer te zijn? Dit is cruciaal om het resultaat uit je business te halen waar jij naar verlangt en plezier te krijgen in het ondernemerschap.

In de middag gaan we aan de slag met je onderneming. Een aantal basiselementen moet je echt goed hebben staan, als fundament voor een succesvol bedrijf. Op een zwak of scheef fundament kun je ten slotte ook geen fijn & veilig huis bouwen, toch? We kijken naar jouw huidige doelgroep en of deze helemaal bij jou past, het is belangrijk dat je weet wie je als klant wílt hebben en van welke klanten jij blij wordt. Verder kijken we naar jouw business model en hoe je deze succesvoller kunt maken.

Herken jij je hierin?
  • kan ik het wel?
  • wie wil ik eigenlijk als klant?
  • ik wil meer verdienen, maar hoe?
  • waarom kost het ondernemen mij zo veel energie?
  • wanneer wordt het ondernemen nou leuk?

Wat levert jou een Business Boost dag op?
  • een zelfverzekerde mindset
  • een oplossing voor jouw belemmerende overtuigingen en patronen
  • nieuwe inzichten en inspiratie
  • een concreet plan van aanpak
  • nieuwe energie en vertrouwen in jezelfAanmelden training

Reviews

Trots op deze reacties

Alinda - Territory Manager Surgical / IOL specialist Surgical Benelux

Alinda - Territory Manager Surgical / IOL specialist Surgical Benelux

Judith is een hele inspirerende vrouw, die je op een andere manier naar jezelf en naar je omgeving, zowel privé als zakelijk, laat kijken. Ik heb haar gevraagd mij te coachen, omdat ik moeite had prioriteiten te stellen in een voortdurend veranderende baan/werkomgeving. Judith leerde mij op een bijzonder effectieve manier wat voor mij belangrijk is, hoe ik meer tijd en rust kan creëren. Een zeer waardevolle ervaring!

Hilde - Eigenaar Plein12

Hilde - Eigenaar Plein12

Als drukbezet persoon ben ik vaak met van alles bezig behalve mijzelf. Ik had onrust en ik was het overzicht kwijt. Dit maakte dat ik ook mijn zelfvertrouwen op persoonlijk vlak begon te verliezen. Judith gaf mij het gevoel dat zij hierin de juiste sparringpartner kon zijn en dat was ze. Ze heeft bij mij rust gecreëerd, zowel zakelijk als privé en heeft mij middels een persoonlijke benadering tot een hoger niveau gebracht. Ik ben haar super dankbaar dat ik nu zelfverzekerder ben en niet snel meer uit het veld te slaan ben. Heel belangrijk om dit in balans te hebben.

Arnon - Territory Manager Surgical / IOL specialist Surgical Benelux

Arnon - Territory Manager Surgical / IOL specialist Surgical Benelux

Judith has a BIG heart & is conmitted to the success of others. Her energy, kindness & willingness to help other succeed is in her DNA. I highly recommendend your connect with her.

We gaan aan de slag op een mooie, inspirerende plek, waar we ook genieten van een heerlijke lunch. Aan het einde van de dag ga jij vol energie naar huis en met een concreet plan onder je arm. Hoe mooi is dat!

Twee weken na de Business Boost dag krijg je nog een coachingsgesprek waarin ik je nog meer tips en adviezen geef.

Wil je weten of deze exclusieve dag iets voor jou is, klik op onderstaande button en schrijf je in voor een oriënterend gesprek. Binnen 48 uur neem ik contact met je op en plannen we samen een datum.

Tijdens het oriënterend gesprek leren we elkaar kennen en hoor ik graag meer over jou en je bedrijf en waar je tegenaan loopt. Ik kan je dan vertellen waar we deze dag op gaan focussen, zodat je precies weet wat het jou gaat opleveren.
Aanmelden training

Welcome

Hey, ik ben Judith

Ondernemer, life coach & trainer, geïnspireerd om jou te helpen het leven te krijgen dat jij altijd het liefste hebt willen leiden.
Jouw dromen te verwezenlijken en doelen te behalen, zodat je een gelukkig en succesvol leven krijgt.

Get it going